Een hangmat in de tuin…. waarom eigenlijk?

Je zou bij een Japanse ZEN tuin misschien veel groen verwachten, maar dat is niet het geval! Een Japanse ZEN tuin is minimalistisch en bevat vooral veel stenen. Ze worden dan ook wel Japanse steen tuinen genoemd. De tuinen zijn heel sereen en werden vroeger door Boeddhistische monniken gebruikt om in te mediteren. Realiseer je eigen tuin om in te ontspannen. Zet een fijne geleide meditatie of een lekker Zen muziekje en relax.

Relaxen

Dat is vaak het eerste waar mensen aan denken bij een hangmat: relaxen. En daar is het inderdaad een uitermate geschikt product voor. We horen van steeds meer klanten dat ze mediteren in een hangmat, of nadenken over te nemen stappen in hun bedrijf of privéleven. Als je in een hangmat ligt creeër je feitelijk je eigen wereldje en alleen al die gedachte geeft mensen een prettig gevoel.

  1. ZITZAKKEN: Plaats her en der een zitzak in de tuin. Heerlijk om te relaxen. Pas wel op met regen en vocht. Zorg dat je een ruimte hebt waar je ze regen en vocht vrij kunt opbergen.
  2. VUURPLEK: Hoe ontspannen kan het wel niet zijn bij het staren in een eigen gemaakt vuurtje. Maak bijvoorbeeld een mooie cirkel met stenen, vul deze met wat hout en genieten maar. Let uiteraard op je veiligheid en zet altijd een emmer met water in de buurt om te kunnen blussen. Een buitenkachel kan overigens ook net zo ontspannen zijn.
  3. HANGMAT: Hang tussen twee bomen een hangmat. Of als je geen bomen hebt, zijn er ook kant en klare systemen om je hangmat in te hangen.
  4. REGENTON: Hoe rustgevend is het wel niet om je plantjes te verzorgen. Plaats een regenton, pak een gieter en doe het met aandacht.

Lezen

En last but not least, in een hangmat is het ook prima lezen. Jij en je boek, ver weg van de dagelijkse beslommeringen. Wij kunnen ons weinig relaxters voorstellen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Tape: een verscheidenheid aan tapes voor een breed scala aan toepassingen

Het is algemeen bekend dat tape voor veel verschillende doeleinden wordt gebruikt. Maar wat veel mensen niet weten, is dat…

Bouwplan vergunning en omgevingsvergunning: Je weg naar legaal bouwen

Het bouwen van een woning of bedrijfspand is een ingewikkelde taak. Er zijn veel dingen die je moet weten en…

Jouw Toegang tot Elegante Design Lampen

Betover jouw leefruimte met de magie van design lampen. In dit artikel nemen we je mee naar de lampenwinkel van…

Maak uw Badkamer Stralend met Siliconendruppels en Glazen Douchewand op Maat

Bij het ontwerpen van een moderne badkamer is het belangrijk om aandacht te besteden aan zowel functionaliteit als esthetiek. Siliconendruppels…